Disclaimer

De website www.lmbkooiker.nl is ontwikkeld door LMB Kooiker. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact met ons op.

De website is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. LMB Kooiker aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. LMB Kooiker gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Alle teksten en afbeeldingen op www.lmbkooiker.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden?

Indien u via deze internetsite een pagina raadpleegt van derden, wijzen wij u erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.